750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Pritt Stick 43 Gr Yapıştırıcı


Pritt Stick 43 gr Yapıştırıcı, güçlü yapıştırma özellikleri ile bilinen güvenilir bir markanın ürünüdür. Pratik ve temiz kullanımıyla öne çıkan bu yapıştırıcı, okul, ofis veya ev kullanımı için idealdir. Özellikle kağıt, karton ve fotoğrafları bir araya getirmek için mükemmel sonuçlar sağlar.
₺47,50
Üçleme


2023 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Jon Fosse, kendi hayatından yola çıkarak bir balıkçı kasabasındaki bir aşkı, bir cinayeti, bir cezayı ve bir sonu anlatıyor. Nesillerden nesile aktarılan kemanın sesi ile denizin uğultusu iç içe geçiyor. Minimalist bir yaklaşımla melankolik bir deniz iklimi “Üçleme”de birleşiyor.

₺110,00
Baseus Round Box Type-C Hub Siyah


Bir Type-C bağlantı noktasını 1x USB 3.0, 3x USB 2.0 ve 1x Micro USB bağlantı noktasına dönüştüren, yuvarlak tasarımı ile mükemmel bir görünüme sahip olan, hafifliği ve kompakt boyutları sayesinde sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz Baseus Round Box Type-C Hub 4 farklı USB cihazını aynı anda kullanmanızı sağlar.

₺500,00
Lamy Al-Star Tbox-V Violet Metal Hediyelik Kalem Kutusu


Lamy Al-Star Tbox-V Violet Metal Hediyelik Kalem Kutusu, Alman kalem üreticisi Lamy tarafından üretilen şık ve zarif bir kalem kutusudur. Menekşe rengi ile dikkat çeken kutu, paslanmaz çelikten yapılmıştır ve ısı, ışık ve nem gibi olumsuz etmenlere karşı dayanıklıdır.
₺120,00
Sens Çift Katlı 8li Rulo Kağıt Havlu


Sens Çift Katlı 8'li Rulo Kağıt Havlu, yüksek kaliteli ve yumuşak yapısıyla hijyen ihtiyaçlarınızı karşılayan bir üründür. Çift katlı yapısıyla sağlamlık ve dayanıklılık sunar. 10,2 metre uzunluğuyla uzun süre kullanım sağlar. Ekonomik fiyatıyla da öne çıkar, ev ve işyerlerinde hijyen ve konforu bir arada sunan bir üründür.

₺68,00
Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak 300ML Gri


Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak, sıcak içeceklerin sıcak, soğuk içeceklerin ise soğuk kalmasını sağlayan, %100 sızdırmaz bir termos bardaktır. 300ml kapasiteye sahip olan bu termos bardak, günlük kullanım için idealdir.
₺890,00
İndirimli Ürünler
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi