750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Sabahtan Akşama


Johannes, ellerini kaldırıp gözlerini ovuşturdu, hepsinin ötesinde gökyüzünde, her bir duvarda, her bir taşta, her şeyde bir pırıltı vardı, tüm tekneler parlıyordu ve artık anlamıyordu Johannes, bugün hiçbir şey eskisi gibi değildi, bir başkalık vardı, ama ne olabilir bu, diye düşünen Johannes anlayamıyordu

₺80,00
Soğuk Deri


Birinci Dünya Savaşı’ndan hemen sonra Antarktika yakınlarındaki küçük bir adaya, bir yıllığına yeni bir meteoroloji uzmanı gelir. Haritada bile zor görülen bu küçük adada bir kişi daha yaşamaktadır: Fenerin ketum görevlisi. Fakat iki kişilik bu ada, hiç de göründüğü kadar sakin değildir.

₺90,00
Monster Jam 1:24 Canavar Büyük Teker Pikap
₺599,90
Sens Çift Katlı 8li Rulo Kağıt Havlu


Sens Çift Katlı 8'li Rulo Kağıt Havlu, yüksek kaliteli ve yumuşak yapısıyla hijyen ihtiyaçlarınızı karşılayan bir üründür. Çift katlı yapısıyla sağlamlık ve dayanıklılık sunar. 10,2 metre uzunluğuyla uzun süre kullanım sağlar. Ekonomik fiyatıyla da öne çıkar, ev ve işyerlerinde hijyen ve konforu bir arada sunan bir üründür.

₺68,00
Contigo Luxe Autoseal Termos Bardak 360ML Turkuaz


Contigo Luxe Autoseal Termos Bardak, sıcak içeceklerinizi uzun süre sıcak ve soğuk içeceklerinizi serin tutmak için tasarlanmış şık ve kullanışlı bir termos bardaktır. 360 ml kapasitesiyle, gün boyu sizi sıcak kahvenizle veya serin içeceklerinizle rahatlatır.
₺1.080,00
Lamy Safari 2023 Özel Üretim Dolma Kalem Aquasky F Uç


Lamy Safari 2023 Özel Üretim Dolma Kalem Aquasky F Uç, Alman kalem üreticisi Lamy tarafından üretilen sınırlı sayıda üretilen bir dolma kalemdir. Kalem, 2023 yılı için özel olarak tasarlanmış parlak bir Aquasky rengindedir.
₺790,00
İndirimli Ürünler
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Yeditepe Üniversitesi