750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Lamy Lx 090 Metal Klips Dolma Kalem Marron M Uç


Lamy Lx 090 Metal Klips Dolma Kalem, özgün tasarımı ve mükemmel yazım performansıyla öne çıkan bir yazı aracıdır. Marron rengi ve metal klipsi ile modern şıklığı bir araya getiren bu kalem, hem iş hem de günlük kullanım için ideal bir tercihtir.
₺1.850,00
Fantaziye açık anlatımı, ince hiciv diyalogları ve şiirsel üslubu ile günümüzün usta tiyatro yazarlarının başında gelmekte. "Midas Üçlemesi", Frigya Kralı Midas'ın tutkularını, yanılgılarını anlatır.
₺110,00 ₺105,00
Pilot Grip Hi-Tecpoint V10 Grip Sıvı Mürekkepli Roller Kalem Kırmızı


Bu kalemde kullanılan sıvı mürekkep teknolojisi, akıcı bir yazı sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Mürekkep, düzgün bir şekilde kağıda aktarılır ve leke yapma veya mürekkep sızıntısı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Sonuç olarak, net ve keskin çizgiler elde edersiniz.
₺65,00
Serve Likit High-Lighter İşaretleme Kalemi Fosforlu Sarı


Göz alıcı ve dikkat çekici Fosforlu Sarı renk seçeneğiyle Likit High-Lighter İşaretleme Kalemi, belgelerinizi ve notlarınızı vurgulamanın enerjik ve özgün bir yolunu sunar. Bu parlak renk, önemli bilgilerinizi hızla bulmanızı sağlarken çalışma ortamınıza canlılık katmanın harika bir yoludur.
₺40,00
Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak 300ML Gri


Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak, sıcak içeceklerin sıcak, soğuk içeceklerin ise soğuk kalmasını sağlayan, %100 sızdırmaz bir termos bardaktır. 300ml kapasiteye sahip olan bu termos bardak, günlük kullanım için idealdir.
₺890,00
Yüzyıl Yaşa Yüzyıl Sev


Kimi eleştirmenlerce Sibiryalı çağdaş Çehov olarak tanımlanan Rus yazar Valentin Grigoryeviç Rasputin 1937 yılında Sibirya’nın İrkutsk bölgesinde köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Daha çok sıradan insanların öykülerini kaleme alan Rasputin, eserlerinde köy yaşamına ve doğaya yer verdi.

₺39,00
İndirimli Ürünler
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Sondan Başlıyoruz


Kaliforniya’da okyanus manzarasına bakan yamaçlarda, sakin bir kasaba. Duchess Day Radley, tutunamamış yetişkinler dünyasına doğmuş, on üç yaşında bir kız, kendi deyişiyle bir “kanun kaçağı”. Beş yaşındaki kardeşi Robin’i büyütmek ve otuz yıl önceki bir cinayetle enkaza dönüşmüş annesi Star’ı kollamaktan başka gayesi yok.
₺76,00 ₺63,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi