750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Hot Wheels Beşli Araba Seti
₺399,90
Baseus StarJoy Metal Gleam 6in1 Multifonksiyonel Type-C Hub Dock Station


3x USB 3.0, 1x HDMI, 1x Type-C ve 1x RJ45 olmak üzere toplam 6 adet kadar kullanılabilir bağlantı noktasına, cihazları hızlı bir şekilde şarj etme yeteneğine, 4K HD çözünürlük desteğine ve 5 GB / s'ye kadar hız ile veri iletimine sahiptir. Aynı zamanda ürün son derece dayanıklıdır ve kompakt boyutu sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

₺2.500,00
Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak 300ML Gri


Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak, sıcak içeceklerin sıcak, soğuk içeceklerin ise soğuk kalmasını sağlayan, %100 sızdırmaz bir termos bardaktır. 300ml kapasiteye sahip olan bu termos bardak, günlük kullanım için idealdir.
₺890,00
Baseus Star-Lord 65W 20.000 mAh Dijital Ekranlı Powerbank


Powerbank, 2 adet USB-A, 1 adet USB-C ve 1 adet PD çıkışına sahiptir. USB-A çıkışları 22,5W hızlı şarj desteği sunarken, USB-C çıkışı 65W hızlı şarj desteği sunmaktadır. PD çıkışı, MacBook, iPad Pro gibi cihazları hızlı bir şekilde şarj etmek için idealdir.

₺2.900,00
Sadık Çubek, çevirisi sunulan "Tengsir" adlı romanında haksızlığa uğrayan bir kişinin serüvenini dile getirmektedir.
Çağdaş İran edebiyatının tanınmış romancı ve hikayecilerinden biri olan Sadık Çubek, 1916 yılında, İran'ın Basra Körfezi kıyısındaki bir liman kenti olan Buşihr'de dünyaya gelmiştir.
₺45,00
Baseus Airjoy Round Box USB Hub Beyaz


Bir USB bağlantı noktasını 1x USB 3.0, 3x USB 2.0 ve 1x Micro USB bağlantı noktasına dönüştüren, yuvarlak tasarımı ile mükemmel bir görünüme sahip olan, hafifliği ve kompakt boyutları sayesinde sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz Baseus Round Box USB Hub, 4 farklı USB cihazını aynı anda kullanmanızı sağlar.

₺425,00
İndirimli Ürünler
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Yeditepe Üniversitesi