750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Baseus Bipow Overseas Edition Dijital Ekranlı 20W 20.000 mAh Powerbank Beyaz


Baseus Bipow Overseas Edition, dijital ekranlı, 20.000 mAh kapasiteli bir powerbank'tir. Beyaz renk seçeneği mevcuttur. Bu powerbank, 20W hızlı şarj desteği sunar ve birçok farklı cihazı şarj edebilir. Ayrıca çift yönlü hızlı şarj özelliği sayesinde, hem powerbank'ı hem de cihazları daha hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.
₺1.499,90
Melatonin Uyku Kalitesini Arttırmaya Destek 30 Kapsül Gıda Takviyesi


Melatonin, vücut tarafından üretilen bir hormondur. Normalde karanlıkta salgılanan bu hormon, uyku düzeninin düzenlenmesine yardımcı olur. Melatonin, gözlerdeki ışık alma hücreleri tarafından algılanan ışık seviyesine göre üretilir ve gece artar, gündüz ise azalır.
₺459,00
Baseus MgSafe Mini Slim & Compact 20W 5.000 mAh Kablosuz Şarjlı Fast Charge Powerbank Beyaz


Baseus MgSafe Mini Slim & Compact 20W 5.000 mAh Kablosuz Şarjlı Fast Charge Powerbank Beyaz, kompakt ve taşınabilir tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. 5.000 mAh kapasiteye sahip olan powerbank, iPhone 12 ve 13 serileri başta olmak üzere Qi uyumlu tüm cihazları kablosuz olarak şarj edebilir.

₺1.300,00
Pilot Frixion Ball 0.7 Roller Silinebilir Tükenmez Kalem Kahverengi


Pilot Frixion Ball 0.7 Roller Silinebilir Tükenmez Kalem Kahverengi, ısıya duyarlı mürekkeple çalışan, silinebilir bir kalemdir. Kalem, 0.7 mm uç kalınlığına sahip olup, kağıtta kolaylıkla kayma özelliğine sahiptir. Kalem, yazmayı kolaylaştıran ince ve pürüzsüz bir uç yapısına sahiptir.
₺75,00
Lamy Safari 2023 Özel Üretim Dolma Kalem Light Rose EF Uç


Lamy Safari, Alman kalem üreticisi Lamy tarafından üretilen, klasik ve modern tasarımı ile dünya çapında en popüler dolma kalemlerden biridir. 2023 yılında, Lamy Safari'nin 50. yıldönümü şerefine, sınırlı sayıda üretilen bir Light Rose versiyonu piyasaya sürüldü.
₺790,00
Baseus Star-Lord 22.5W 30.000 mAh Fast Charge Dijital Ekranlı Powerbank Siyah


Baseus Star-Lord 22.5W 30.000 mAh Fast Charge Dijital Ekranlı Powerbank Siyah, uzun seyahatler veya günlük kullanım için ideal bir powerbanktir. Yüksek kapasitesi ve hızlı şarj özelliği ile, cihazlarınızı her zaman şarjlı tutabilirsiniz.

₺1.950,00
İndirimli Ürünler
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Sondan Başlıyoruz


Kaliforniya’da okyanus manzarasına bakan yamaçlarda, sakin bir kasaba. Duchess Day Radley, tutunamamış yetişkinler dünyasına doğmuş, on üç yaşında bir kız, kendi deyişiyle bir “kanun kaçağı”. Beş yaşındaki kardeşi Robin’i büyütmek ve otuz yıl önceki bir cinayetle enkaza dönüşmüş annesi Star’ı kollamaktan başka gayesi yok.
₺76,00 ₺63,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi