750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Contigo Gizmo Flip Süper Kahraman Çocuk Suluğu 420ML Turuncu


Contigo, hareket halindeyken içeceklerinizi rahatlıkla içebileceğiniz termal mugların tasarlanıp, ürünlerle birleştirilmesinde küresel pazarın lideri konumundadır. Stratejimiz, konforunuzu yükseltmek için yeniliklere odaklanmaktır.
₺659,00
Yüzyıl Yaşa Yüzyıl Sev


Kimi eleştirmenlerce Sibiryalı çağdaş Çehov olarak tanımlanan Rus yazar Valentin Grigoryeviç Rasputin 1937 yılında Sibirya’nın İrkutsk bölgesinde köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Daha çok sıradan insanların öykülerini kaleme alan Rasputin, eserlerinde köy yaşamına ve doğaya yer verdi.

₺39,00
Cest Parti! A1 Methode De Français


C’est parti I est conçu pour faire découvrir la langue française aux nouveaux apprenants turcs. Chaque unité est construite pour développer les 4 compétences de l’apprentissage : compréhension orale, compréhension écrite, production orale, production écrite.

₺285,00 ₺242,25
Atatürk - Modern Türkiyenin Kurucusu


Andrew Mango Atatürk Modern Türkiye'nin Kurucusu ile Saltanat dönemi ve sonrasında Cumhuriyete ışık tutuyor.


Uzman bir yazar, nesnel bir yapıt; İşte Atatürk'ün yaşamı ve mücadelesi!...


İstanbul doğumlu İngiliz yazar Andrew Mango, beş yılı aşkın bir süre yaptığı araştırmalar sonucu, bu yapıtla kapsamlı ve nesnel çalışma ortaya koyuyor.
₺345,00
Serve Deep Lead 2B Versatil Kalem Ucu


Serve Deep Lead 2B Versatil Kalem Ucu, 0.5 - 0.7 mm kalınlığında ve 2B sertliğinde bir kalem ucudur. Bu uç, pürüzsüz ve koyu bir yazım deneyimi sunar. Uç, sertliği nedeniyle kırılmalara karşı dayanıklıdır.
₺24,00
Demiryolu Çocukları


Edith Nesbit, hayatın tüm zorluklarına göğüs gererken çevrelerini de dönüştüren üç kardeşin hikâyesini anlatıyor Demiryolu Çocukları’nda. Edith Nesbit Londra’da mutlu bir hayat sürdüren Roberta, Peter ve Phyllis’in hayatı, babalarının bir gün evden ayrılmak zorunda kalmasıyla altüst olur.

₺129,00
İndirimli Ürünler
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi