750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Casio FX-82MS Bilimsel Hesap Makinası
10 basamaklı katsayı + 2 basamaklı üslü sayı görüntüleme Yazıları silinmez ve dayanıklı plastik tuşlar Çoklu tekrar oynatma işlevi Sürgülü sert kapak 9 değişken hafıza Casio FX-82MS sadece bir adet AA pil ile bir okul dönemi boyunca rahatlıkla çalışır.
₺570,00
Contigo Gizmo Flip Süper Kahraman Çocuk Suluğu 420ML Turuncu


Contigo, hareket halindeyken içeceklerinizi rahatlıkla içebileceğiniz termal mugların tasarlanıp, ürünlerle birleştirilmesinde küresel pazarın lideri konumundadır. Stratejimiz, konforunuzu yükseltmek için yeniliklere odaklanmaktır.
₺659,00
Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens


İnsanların küresel ekosistemde oynadıkları rolden imparatorlukların yükselişine ve modern dünyaya kadar pek çok konuyu irdeleyen, tarihle bilimi bir araya getirerek kabul görmüş anlatıları yeniden ele alan Hayvanlardan Tanrılara -Sapiens,Yuval Noah Harari tarafından kaleme alınmıştır.

₺115,00
Martin Eden


Martin Eden’da, Jack London yazar olma mücadelesi veren bir gencin trajik hikâyesini anlatır. Martin Eden, eğitimli ve başarılı bir sanatçı olma arayışında yoksulluğun ve fırsat eşitsizliğinin üstesinden gelmek için mücadele eden, idealist ve kendi kendini yetiştirmiş bir gençtir.

₺45,00
Contigo Byron Snapseal Tunç 470 ML Termos


Snapseal® sistemi sayesinde termosun hava geçirmezliği korunur ve termosun etrafındaki lastik bant sayesinde termos dolu olsa bile güvenle tutabilirsiniz. İçeceğinizi 6 saate kadar sıcak, soğuk içeceklerinizi de 12 saate kadar soğuk tutar. Tek el ile pratik bir kullanıma sahiptir ve BPA içermeyen malzemeden yapılmıştır.
₺660,00
Samur Extra Art 145 No:8 Boya Fırçası
₺15,00
İndirimli Ürünler
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi