750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Baseus Compact Dual CCXJ010201 10.5w Seyahat Şarjı Siyah


Baseus Compact Dual CCXJ010201 10.5W Seyahat Şarjı Siyah, mobil cihazlarınızı şarj etmek için kullanabileceğiniz bir taşınabilir şarj cihazıdır. Şık ve kompakt tasarımı sayesinde seyahatlerinizde veya günlük kullanımınızda kolayca taşıyabilirsiniz.
₺429,00
“Acıklı ve romantik bir aşk hikâyesi “ olarak tanınan Romeo ve Juliet’in hikâyesi, Shakespeare’in en edebi ve en etkili eseri olduğu pek çok eleştirmen tarafından kabul edilmektedir. Eser yazarın diğer eserleri gibi dünya edebiyatının klasikleri arasına girmiş her zaman her listede dünyanın en iyi eserleri, dünyanın en çok okunan eserleri, dünyanın en iyi serleri arasında gösterilmiştir.
₺21,00
Yabancı


1942’de yayımlanan Yabancı, romancı, tiyatro yazarı ve düşünür olarak İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra yalnız Fransa’da değil tüm dünyada kuşağının sözcüsü ve yol göstericisi olarak kabul edilen Albert Camus’nün, ilk ve en çok ses getiren yapıtıdır.

₺75,00
Baseus Star-Lord 65W 20.000 mAh Dijital Ekranlı Powerbank


Powerbank, 2 adet USB-A, 1 adet USB-C ve 1 adet PD çıkışına sahiptir. USB-A çıkışları 22,5W hızlı şarj desteği sunarken, USB-C çıkışı 65W hızlı şarj desteği sunmaktadır. PD çıkışı, MacBook, iPad Pro gibi cihazları hızlı bir şekilde şarj etmek için idealdir.

₺2.900,00
Serve S-Case Mumlu Kanvas Üçgen Fermuarlı Siyah Çanta


Şıklığı ve kullanışlılığı bir araya getiren özel tasarımıyla dikkat çeker. Dayanıklı mumlu kanvas malzemesi, çantanın uzun ömürlü ve suya dayanıklı olmasını sağlar. Üçgen formu, modern ve şık bir görünüm sunarken, fermuarlı tasarımı eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur.
₺575,00
Jenga Pass E0585
₺999,90
İndirimli Ürünler
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi