750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Pilot Grip Hi-Tecpoint V10 Grip Sıvı Mürekkepli Roller Kalem Kırmızı


Bu kalemde kullanılan sıvı mürekkep teknolojisi, akıcı bir yazı sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Mürekkep, düzgün bir şekilde kağıda aktarılır ve leke yapma veya mürekkep sızıntısı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Sonuç olarak, net ve keskin çizgiler elde edersiniz.
₺65,00
Pilot V7 Hi-Tecpoint 0.7 İğne Uçlu Kalem Yeşil


Pilot V7 Hi-Tecpoint 0.7 İğne Uçlu Kalem Yeşil, günlük kullanım için ideal bir kalemdir. Kalem, okulda, işte ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir. Kalem, sıvı mürekkebi sayesinde kağıtta kolaylıkla kayma özelliğine sahiptir. Kalem, yazmayı kolaylaştıran ince ve pürüzsüz bir uç yapısına sahiptir. Kalem, ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu önler.
₺50,00
Serve Deep Erase Beyaz Silgi


Deep Erase Beyaz Silgi, yazım deneyiminizi daha temiz ve düzenli hale getirmek için özel olarak tasarlanmış bir silgidir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu silgi, zarif tasarımı ve etkili performansıyla öne çıkar. Deep Erase Beyaz Silgi, öğrenciler, ressamlar ve yazı işleriyle uğraşan herkes için ideal bir seçenektir.

Renkler karma gönderilmektedir.
₺5,00
Contigo Gizmo Sip Ocean Tritan Çocuk Suluğu 420ML Gri


Contigo Kids ile içiniz artık çok daha rahat. %100 sızdırmaz patentli kapak teknolojisi ve %100 BPA içermeyen Tritan gövdeye sahip contigo çocuk suluklarıyla eğlenceye ara vermeyin!
₺659,00
Ponart Terracotta Doğal Seramik Kili 500 GR
₺89,90
Rosen Acil Tıp: Kavramlar ve Klinik Uygulama (2 Cilt Birlikte)
₺2.400,00
İndirimli Ürünler
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Sondan Başlıyoruz


Kaliforniya’da okyanus manzarasına bakan yamaçlarda, sakin bir kasaba. Duchess Day Radley, tutunamamış yetişkinler dünyasına doğmuş, on üç yaşında bir kız, kendi deyişiyle bir “kanun kaçağı”. Beş yaşındaki kardeşi Robin’i büyütmek ve otuz yıl önceki bir cinayetle enkaza dönüşmüş annesi Star’ı kollamaktan başka gayesi yok.
₺76,00 ₺63,00
Yeditepe Üniversitesi